Overlay top
Overlay bottom
The House of appril

De mooiste kansen op het gebied van app development vind je bij ons. Wij promoten en ondersteunen iedereen die meewerkt aan een app, van conceptfase tot in de Appstore. Dit doen wij vanuit ons netwerk, met onze vacatures, trainingen en events. Onze deur staat voor je open.

Bekijk onze vacatures

Voor app pioniers

Ben jij een expert in het bouwen, ontwerpen of in de markt zetten van apps, en klaar voor de volgende stap? Wij zijn op zoek naar jou!

Jouw ambassadeur

Welkom bij The House of Appril, wij zijn er voor heel app-bouwend- Nederland. Wij helpen jou als app professional op drie verschillende gebieden. Wij luisteren naar jouw ambities, denken met je mee en geven je loopbaan een boost door je te verbinden met werkgevers in Nederland. Daarnaast ondersteunen we je met onze trainingen. Op zoek naar een nieuwe uitdaging of wil je eens sparren, wij helpen je graag! 

Onze expertise

Al vanaf dag één zijn wij actief in de Nederlandse scene app. Wij organiseren appril Festival en Appdevcon. Hierdoor hebben we een groot netwerk binnen de app community. Handig voor jou want wij kennen voor elk platform en device de juiste expert of opdrachtgever.

Stack Podcast

Om jou nog meer inzicht te geven in onze vacatures, wat er gevraagd wordt en hoe het bedrijf er uit ziet hebben we iets nieuws: onze Stack Podcast! In een paar minuten ben jij volledig op de hoogte van alle ins- en outs van de vacature en het bedrijf. 
Job Search Agent
Niet de juiste vacature gevonden? Geen zorgen! Maak een Job Alert aan ontvang jouw droombaan direct in je inbox!

Wij ondersteunen

Tips, inspiratie en nieuws

Recente artikelen
op9-12-2021 15:06
Wereldwijd delen miljoenen ontwikkelaars de code van hun projecten met een versiebeheersysteem.

Als ontwikkelaar kun je ervoor kiezen om je code te delen of privé te houden. Het mooie van een versiebeheersysteem is dat het mogelijk is om verschillende versies te beheren en terug te vallen op een eerdere versie als er iets misgaat. Soms maken ontwikkelaars hun projecten expres openbaar, zodat andere ontwikkelaars kunnen bijdragen aan hun project en wijzigingen kunnen doorvoeren. Misschien vind je het ook leuk om zelf aan projecten deel te nemen. Het is tenslotte ook gaaf om je code aan de wereld te laten zien, je code is iets om trots op te zijn.

39 bekeken | 0 reacties
op3-6-2021 13:41
Flutter is een open source, cross-platform UI toolkit gebaseerd op Dart en ontwikkeld door Google. Het doel van de kit is om het ontwikkelen van apps te versnellen: doordat Dart de code omzet naar native code voor zowel Android als iOS. Het scheelt dus een bak ontwikkelwerk vergeleken met het bouwen van dezelfde app in Kotlin (android) én Swift (iOS).
589 bekeken | 0 reacties
op22-3-2021 9:11
Goeie vraag, maar hoe krijg je daar inzicht in? Collega’s onderling spreken over het algemeen niet graag over hun salaris (in Nederland is slechts 23% van de werknemers hier open over). En werkgevers vinden het al helemaal niet een onderwerp om op de vrijmibo eens breeduit op tafel te leggen.
1112 bekeken | 0 reacties

Wij werken samen met

The House of Appril werkt succesvol samen met een groot aantal klanten uit heel Nederland. Bedrijven die kwalitatief sterke apps bouwen voor elk denkbaar platform. Van start-up tot scale-up en grote bedrijven: The House of Appril helpt hen bij het vinden van gekwalificeerd personeel.
The House of Appril gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.