Overlay top
Overlay bottom
The House of appril

De mooiste kansen op het gebied van app development vind je bij ons. Wij promoten en ondersteunen iedereen die meewerkt aan een app, van conceptfase tot in de Appstore. Dit doen wij vanuit ons netwerk, met onze vacatures, trainingen en events. Onze deur staat voor je open.

Bekijk onze vacatures

Voor app pioniers

Ben jij een expert in het bouwen, ontwerpen of in de markt zetten van apps, en klaar voor de volgende stap? Wij zijn op zoek naar jou!

Jouw ambassadeur

Welkom bij The House of Appril, wij zijn er voor heel app-bouwend- Nederland. Wij helpen jou als app professional op drie verschillende gebieden. Wij luisteren naar jouw ambities, denken met je mee en geven je loopbaan een boost door je te verbinden met werkgevers in Nederland. Daarnaast ondersteunen we je met onze trainingen. Op zoek naar een nieuwe uitdaging of wil je eens sparren, wij helpen je graag! 

Onze expertise

Al vanaf dag één zijn wij actief in de Nederlandse scene app. Wij organiseren appril Festival en Appdevcon. Hierdoor hebben we een groot netwerk binnen de app community. Handig voor jou want wij kennen voor elk platform en device de juiste expert of opdrachtgever.
Job Search Agent
Maak een Job Search Agent en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.

Wij ondersteunen

Wij werken samen met

The House of Appril werkt succesvol samen met een groot aantal klanten uit heel Nederland. Bedrijven die kwalitatief sterke apps bouwen voor elk denkbaar platform. Van start-up tot scale-up en grote bedrijven: The House of Appril helpt hen bij het vinden van gekwalificeerd personeel.
The House of Appril gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.