Overlay top
Overlay bottom
The House of appril

De mooiste kansen op het gebied van app development vind je bij The House of Appril. Niet alleen door ons grote netwerk aan gave opdrachtgevers, maar ook met onze events en trainingen geven we jouw loopbaan een boost. Werk, trainingen en inspiratie: bij ons vindt je alles onder één dak!

Bekijk onze vacatures

Voor app pioniers

Ben jij een app bouwer of app ontwerper die klaar is voor de volgende stap? Dan ben je hier op de juiste plek!

Wij zijn jouw ambassadeur

Welkom bij The House of Appril! Wij zijn er voor heel app-bouwend- Nederland. Wij helpen jou als app professional op drie verschillende gebieden: wij luisteren naar jouw ambities, denken met je mee en geven je loopbaan een boost door je te verbinden met werkgevers in Nederland. Daarnaast ondersteunen we je met onze trainingen. Op zoek naar een nieuwe uitdaging of wil je eens sparren over werk? Wij staan voor je klaar! 

Jouw werk, onze expertise

Wij kennen de app community in Nederland als geen ander. Al vanaf dag één zijn we actief betrokken bij alles in de wereld van apps. Zo organiseren we meetups, het appril Festival én zijn we betrokken bij de organisatie van Appdevcon. We weten wat er speelt en hebben een groot netwerk opgebouwd van grote en kleinere, toffe opdrachtgevers. Wel zo handig, want zo kunnen we jou helpen aan een opdracht die precies past bij wat jij zoekt!

Trainingen

Voor die laatste ultieme boost bieden we naast werk en inspiratie ook trainingen aan. We mikken daarbij niet op coding, maar juist op het werken in teamverband en leidinggeven. Met onze soft-skills courses kun jij je vaardigheden nog meer verbreden!
Job Search Agent
Niet de juiste vacature gevonden? Geen zorgen! Maak een Job Alert aan ontvang jouw droombaan direct in je inbox!

Wij ondersteunen

Tips, inspiratie en nieuws

Recente artikelen
op31-1-2022 14:34
Whether you are a seasoned programmer or learning to code Apps. You have questions, or simply want to be in the environment of other like-minded friends. Join the Coffee coding meetup.

This meet up is part of the Appsterdam community. Appsterdam is a volunteer-run, non-profit community which organizes events for App Makers, by App Makers. Appsterdam provide infrastructure to support the app ecosystem with weekly lectures, weekly bar meetups, peer support, tech events and more. Their goal is to bring people together, no matter what background or skill level you possess.

594 bekeken | 0 reacties
op26-1-2022 17:20
Het is voor veel software developers waarschijnlijk een belangrijke keuze na een aantal jaar loondienst: blijf ik in dienst, of maak ik de stap om als freelancer aan de slag te gaan?

Uit cijfers van het CBS blijkt dat ‘vakspecialisten ICT’ in de top 10  beroepen met de meeste freelancers vallen. Ruim één op de vijf ICT’ers is ZZP’er. Dat is ook niet zo heel gek, je verdient als freelancer wat meer en je krijgt meer ruimte om je werk naar eigen inzicht te doen . Daarnaast kun je kiezen voor projecten of opdrachtgevers die jouw aanspreken. 

978 bekeken | 0 reacties
op9-12-2021 15:06
Wereldwijd delen miljoenen ontwikkelaars de code van hun projecten met een versiebeheersysteem.

Als ontwikkelaar kun je ervoor kiezen om je code te delen of privé te houden. Het mooie van een versiebeheersysteem is dat het mogelijk is om verschillende versies te beheren en terug te vallen op een eerdere versie als er iets misgaat. Soms maken ontwikkelaars hun projecten expres openbaar, zodat andere ontwikkelaars kunnen bijdragen aan hun project en wijzigingen kunnen doorvoeren. Misschien vind je het ook leuk om zelf aan projecten deel te nemen. Het is tenslotte ook gaaf om je code aan de wereld te laten zien, je code is iets om trots op te zijn.

940 bekeken | 0 reacties

Wij werken samen met

The House of Appril werkt succesvol samen met een groot aantal klanten uit heel Nederland. Bedrijven die kwalitatief sterke apps bouwen voor elk denkbaar platform. Van start-up tot scale-up en grote bedrijven: The House of Appril helpt hen bij het vinden van gekwalificeerd personeel.
The House of Appril gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.