Over ons

Over ons

The House of Appril verbindt app professionals en opdrachtgevers. We zetten ons in om jou te koppelen aan bedrijven die voorop lopen  in de digitale transitie.  Wij matchen app-professionals die werkzaam zijn binnen de hele app keten, ongeacht je level. Dit doen we op basis van vaste contracten, interim of freelance-basis. Daarnaast organiseert Jacqueline de Gruyter al sinds 2012, als founder van het appril Festival en als partner van appdevcon, elk jaar inspirerende events voor app professionals. 

Matching app professionals

Wij inspireren, informeren en verbinden professionals die betrokken zijn bij het bouwen van succesvolle apps. Met onze professionals verbinden wij het hele app-bouw process: product-owners, UX/UI designers, marketeers en meer. Omdat we uit de community zelf komen snappen we wat jou beweegt, wat je ambities en valkuilen zijn. Zo zijn we in staat je te matchen aan leuke, uitdagende opdrachtgevers. 

Samenwerken met The House of Appril

Wij werken meestal basis van detachering, hoewel werving & selectie ook voorkomt. Jij krijgt een contract bij The House of Appril en wij zoeken een goede match voor jou bij een van onze opdrachtgevers. Op deze manier heb jij de vrijheid om je skills te ontwikkelen bij verschillende bedrijven, terwijl één, betrouwbare partner jouw ondersteunt van A tot Z!

Onze werkwijze

Wil jij gebruikmaken van ons netwerk en onze expertise? Schrijf je in via onze website of neem contact met ons op, binnen 24 uur krijg je een reactie. Daarna maken graag persoonlijk met je kennis, bespreken we jouw wensen en kijken we naar de mogelijkheden. We nemen je mee in onze database en promoten jouw profiel binnen onze social mediakanalen dit alles anoniem. We houden je op de hoogte zodra we een passende functie voor je vinden, maar voel je ook vrij om contact te zoeken via Whatsapp of een belletje. Mocht je hulp willen met het verbeteren van je cv of zoek je tips over solliciteren, dan helpen wij je uiteraard ook graag! 
 

Dit vinden wij belangrijk

  • We werken transparant en vinden persoonlijk contact belangrijk
  • Een positieve benadering met veel respect voor ieders wensen 
  • Wij geven kennis en netwerk terug aan de app community
  • Wij ondersteunen je van A tot Z - denk aan het herschrijven van je cv of het geven van sollicitatie tips.

The House of Appril gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.