Recensies

The House of Appril heeft een unieke aanpak voor het matchen van app professionals en bedrijven. Dit zijn een aantal van de succesverhalen van developers en bedrijven die we hebben geholpen.

"Ik kan het werken met Jacqui ten zeerste aanbevelen!

Ze is een echte professional - super responsief en flexibel, en een uitstekende pleitbezorger voor haar kandidaten. Ik heb nooit het gevoel gehad dat ik slechts een "nummer" voor haar was - ze hielp me een positie te bemachtigen waar ik blij mee ben, tegen een competitief tarief." 
Becky, Android ontwikkelaar
 

"Jacqueline heeft me geholpen met mijn CV

en heeft me wat tips gegeven zodat ik de Nederlandse markt kan betreden, ik hoop nu op een match. Dankjewel :)" 

Tarek , Android ontwikkelaar
 

" Ik was op zoek naar een nieuwe ontwikkelaarsfunctie. Mijn oude werkgever bracht me in contact met Jacqueline.

Na het inventariseren van de mogelijkheden kwam Jacqueline snel met een aantal opties op de proppen. De eerste optie was een directe treffer. Tijdens het proces was Jacqueline geïnteresseerd en dacht met mij mee over wat grote voordelen zou opleveren." 
Maarten, Software Engineer 
 

"Door een perfecte match van Jacqueline begon een nieuwe carrière.

Wie had dat kunnen bedenken na meer dan 20 jaar in de reclame. Super Jacq!"
Coen, media-ontwerper
 

"Buiten het feit dat ze een uitstekende en bekende Event Organizer is, is Jacqueline een charismatische Matchmaker,

dit woord definieert echt goed haar vermogen om het aanbod van talent te combineren met de echte behoeften van het bedrijf, en ze doet dat met zowel een oprechte interesse als een professionele beperkte benadering, waarbij ze zorgt voor de effectieve behoeften en behoeften van zowel de onderhandelende onderdelen met een lange termijn manier in het vestigen van een goede reputatie en waarde op basis van kwaliteit." 
Ivano, Android-ontwikkelaar
 

"Betrokken gedurende het hele proces"

Bij het vinden van mijn eerste baan heeft Jacqueline me enorm geholpen, ze nam vlug contact met me op en gaf me veel informatie over de arbeidsmarkt. Ze komt met goede ideeën en kijkt wat bij jou past, en ze blijft betrokken gedurende het hele proces. Dankjewel voor alle moeite, ik ga er iets moois van maken!

Jordy, Junior Android Developer 

The House of Appril gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.