Meet the Team

Maak kennis met het team achter The House of Appril. Klik op een foto van een van onze consultants om hun contactgegevens en actuele vacatures te zien.
 

Jacqueline de Gruyter - Consultant

Jacqueline de Gruyter - Consultant en eigenaar van The House Of Appril

De afgelopen 10 jaar is Jacqueline de Gruyter ondergedompeld in de wereld van mobiele apps. Als oprichter en programmeur van het Appril festival legde ze verbindingen tussen de crème de la crème van de Nederlandse app-scene. Ze nodigde inspirerende sprekers uit om te vertellen over alle aspecten van het realiseren van een app: van idee, ontwerp en codering tot de uiteindelijke lancering. Met haar werk inspireert ze technische en niet-technische experts en stimuleert ze innovatie.

Vanaf 2019 werkt zij samen met haar festivalpartner aan zowel het App festival Appril als Appdevcon. Appdevcon is een evenement voor app-ontwikkelaars waar softwareontwikkeling centraal staat.

Het werk van Jacqueline gaat over inspireren, verbinden en groeien als professional. Van het ontwikkelen van trainingen zoals de softskill training, de programmering van het app festival of tips over het verbeteren van je cv. Goed vakmanschap en nieuwe, innovatieve ideeën motiveren haar. Of het nu gaat om het ontwerp van een houten stoel, een schilderij of een technische oplossing.

De laatste jaren heeft Jacqueline zich gericht op het ondersteunen van app-professionals bij het vinden van nieuwe banen of projecten. Ze organiseerde een 'soft skills'-programma voor app-ontwikkelaars, gericht op het ontwikkelen van aanvullende vaardigheden die belangrijk zijn voor elke loopbaan. Ze is ook actief in het maken van podcasts met de app-community en besteedt haar tijd aan het vinden van nieuwe samenwerkingen in Appsterdam.

Vind je het leuk om met haar of haar netwerk in contact te komen, een vraag te stellen of een online meeting te plannen? Neem gerust contact op via:  jacqui@thehouseofappril.com

The House of Appril gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.