Meet the Team

Maak kennis met het team achter The House of Appril. Klik op een foto van een van onze consultants om hun contactgegevens en actuele vacatures te zien.
 

Jacqueline de Gruyter - Consultant

Jacqueline de Gruyter - Consultant en eigenaar van The House Of Appril

De afgelopen 10 jaar is Jacqueline de Gruyter ondergedompeld in de wereld van mobiele apps. Als oprichter en programmeur van het Appril festival legde ze verbindingen tussen de crème de la crème van de Nederlandse app-scene. Ze nodigde inspirerende sprekers uit om te vertellen over alle aspecten van het realiseren van een app: van idee, ontwerp en codering tot de uiteindelijke lancering. Met haar werk inspireert ze technische en niet-technische experts en stimuleert ze innovatie.

Vanaf 2019 werkt zij samen met haar festivalpartner aan zowel het App festival Appril als Appdevcon. Appdevcon is een evenement voor app-ontwikkelaars waar softwareontwikkeling centraal staat.

Het werk van Jacqueline gaat over inspireren, verbinden en groeien als professional. Van het ontwikkelen van trainingen zoals de softskill training, de programmering van het app festival of tips over het verbeteren van je cv. Goed vakmanschap en nieuwe, innovatieve ideeën motiveren haar. Of het nu gaat om het ontwerp van een houten stoel, een schilderij of een technische oplossing.

De laatste jaren heeft Jacqueline zich gericht op het ondersteunen van app-professionals bij het vinden van nieuwe banen of projecten. Ze organiseerde een 'soft skills'-programma voor app-ontwikkelaars, gericht op het ontwikkelen van aanvullende vaardigheden die belangrijk zijn voor elke loopbaan. Ze is ook actief in het maken van podcasts met de app-community en besteedt haar tijd aan het vinden van nieuwe samenwerkingen in Appsterdam.

Vind je het leuk om met haar of haar netwerk in contact te komen, een vraag te stellen of een online meeting te plannen? Neem gerust contact op via:  jacqui@thehouseofappril.com

Maike Warner - Recruiter

Maike Warner is recruiter bij The House of Appril

Na jaren in de kunstwereld actief te zijn geweest, heeft Maike technologie gebruikt om projecten te ontwerpen en te creëren. Het gemak waarmee ze nieuwe tools en methoden aanpaste, kwam goed van pas toen ze besloot iOS-ontwikkeling te leren om een ​​app te bouwen die ze op de markt miste.

Dit leidde tot het leren van  veel verschillende skills rond programmeren, versiebeheer, frontend, UI en UX Design. Maike bracht als nieuweling veel zaterdagen door in de Appsterdam MeetUp, om uiteindelijk het voortouw te nemen, wat ze tot op de dag van vandaag doet. Het was in Appsterdam dat Maike ontwikkelaars leerde kennen en een waanzinnig respect voor ze ontwikkelde. Ze vindt het heerlijk om bij hen te zijn, of het nu is om over technologie of het leven te praten.

Maike vindt het fantastisch om gepassioneerde ontwikkelaars te kunnen ondersteunen bij het verkrijgen van mooie projecten en banen. 

Stuur me een berichtje op maike@thehouseofappril.com  en let's connect!

The House of Appril gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.