Onze events

Nederlands grootste netwerkevent voor app professionals

The House of Appril organiseert verscheidene events onder haar dak. Op die manier bieden we jou en experts van de app community, interessante netwerk- en groeimogelijkheden.

Vrij werken tijdens onze Meetup

Deze maandelijkse meetup in samenwerking met Appsterdam.rs Voor developers van apps in elke taal. Kom langs, neem je laptop mee en ga lekker een paar uur aan het werk. Ontvang feedback, aanmoediging en support, of je nu een beginner of pro bent, je bent van harte welkom

Meedoen met de meetup

Netwerken tijdens apprilfestival.com

appril is een festival ontstaan vanuit de community voor professionals die werken in de app industrie. Bezoekers werken binnen alle facetten van het app-bouwproces: van development en design tot marketing-, account- en projectmanagement. appril Festival organiseert workshops, netwerkmogelijkheden, en een conventie gericht op product-innovatie, klanttevredenheid en winstoptimalisatie.

Bekijk onze online sessies

Let’s get technical met Appdevcon.nl

Appdevcon is een conventie van app developers, voor app developers. Vier dagen lang vinden verscheidene sessies plaats die zo georganiseerd zijn dat ongeacht of je ontwikkelt voor Android, iOS, Web, TV of een ander platform, er altijd wel een interessante sessie voor je bij zit. The House of Appril is een partner van Appdevcon.

Check Appdevcon

Onze Soft Skills Trainingen

Ben je al een succesvolle app ontwikkelaar die slim codeert, maar heb je tegelijkertijd het gevoel dat je meer nodig hebt om jouw ideeën tot een echt success te maken? Omdat software ontwikkelen een echte teamsport is, moet je team ook op een ander niveau goed samenwerken. Voor deze developers hebben we een speciale reeks  trainingen en workshops die helpt bij het ontwikkelen van deze ‘soft skills’.

Check de Soft Skills sessie 

Waarom we doen wat we doen

Wij organiseren deze events voor jou, wij hebben een hart voor de Nederlandse app scene. We doen dit op een non-profit basis, toegankelijk voor iedereen met een interesse voor apps.

Overtuigd van onze aanpak? Schrijf je dan nu in zodat we ons werk voor jou en de Nederlandse app community kunnen voortzetten.


Registreer je hier

The House of Appril gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.