Voor opdrachtgevers

Op zoek naar de beste app developers

De vraag naar goede developers neemt toe. Hoe zorg je voor de juiste mensen in deze krappe markt? En dat je opdracht opvalt op het web, dat al vol staat met aanvragen? Wij weten als geen ander dat de juiste professional binnen je team het ontwikkeltraject versnelt en jouw organisatie een hoop geld en tijd bespaart. Daar helpt The House of Appril je graag bij.

Wij zijn 100% app only

Door onze sterke banden binnen de Nederlandse app gemeenschap ben je verzekerd van de juiste professional, voor de juiste taak om je app te ontwikkelen. We begrijpen de nieuwste ontwikkelingen binnen de markt en de veranderende behoeftes van bedrijven.

Jouw business staat centraal

Binnen The House hebben we experts die naar jouw wensen luisteren en het DNA van je bedrijf en je team leren kennen. Wij zoeken naar jouw toekomstige ontwikkelaar met de nieuwste technologie, binnen ons uitgebreide netwerk en via onze events. Zo vinden wij snel de juiste match voor jouw project.

No Cure no Pay

Wij zijn een klein, specialistisch team. Zo houden we de onze overheadkosten laag zonder in te leveren op kwaliteit. De lijntjes zijn kort en we kunnen snel voor jou  aan de slag, tegen scherpe tarieven. Geen resultaat? Geen kosten! 

Concept tot App store

Wij bieden professionals aan voor de gehele app-keten. Van UI/UX specialisten, developers in alle gangbare talen, project managers en marketeers. Al onze kandidaten worden uitgebreid gescreend en beoordeeld. We werken zowel op W&S als detacheringsbasis en bemiddelen ook ZZP’ers als de situatie daar om vraagt. Een compleet team nodig? Ook dat kan The House of Appril voor je doen!
Benieuwd naar wat The House of Appril voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.
 

The House of Appril gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.