Voor opdrachtgevers

Een developer die bij jouw organisatie past

De vraag naar goede developers neemt toe. Hoe zorg je voor de juiste mensen in deze krappe markt? En dan ook nog op het juiste moment? Wij weten als geen ander dat de juiste professional binnen je team het ontwikkeltraject versnelt en jouw organisatie een hoop geld en tijd bespaart. Daar helpt The House of Appril je graag bij.

100% app only gespecialiseerd

Door onze sterke banden binnen de Nederlandse app gemeenschap ben je verzekerd van de juiste professional, op de juiste plek om je app te ontwikkelen. Met onze ervaring begrijpen we de nieuwste ontwikkelingen binnen de markt en de veranderende behoeftes van bedrijven.

Jouw organisatie op plaats 1

Alles begint met het begrijpen van jouw vraag en jouw bedrijf. We leren het DNA van je bedrijf en je team kennen, zo vergroten we de kans op een succesvolle match. 
Wij zoeken naar jouw toekomstige ontwikkelaar met de alle beschikbare online- en offline middelen. Ons grote netwerk met gekwalificeerde professionals breidt zich nog dagelijks uit. Zo vinden wij snel de juiste match voor jouw project.

No Cure no Pay

Wij zijn een klein, specialistisch team. Zo houden we de onze overheadkosten laag zonder in te leveren op kwaliteit. De lijntjes zijn kort en we kunnen snel voor jou  aan de slag, tegen scherpe tarieven. Geen resultaat? Geen kosten! 

Professionals van concept tot App store

Wij bieden professionals aan voor de gehele app-keten. Van UI/UX specialisten, developers in alle gangbare talen, project managers en marketeers. Al onze kandidaten worden uitgebreid gescreend en beoordeeld. We werken zowel op W&S als detacheringsbasis en bemiddelen ook ZZP’ers als de situatie daar om vraagt. Een compleet team nodig? Ook dat kan The House of Appril voor je doen!
Benieuwd naar wat The House of Appril voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

 

The House of Appril gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.