Persbericht! The House of Appril gelanceerd!

Categorieën: Algemeen

 Amsterdam - The House of Appril is een nieuw personeelsbureau gespecialiseerd in mobile software. Dit nieuwe platform staat geheel in het teken van het bijeenbrengen van app-professionals en bedrijven die voorop lopen in de digitale transitie. Zij doen dit vanuit een uniek ecosysteem waarin kennis, expertise en werk bij elkaar komen.

“Met The House of Appril verbinden en ondersteunen wij iedereen die meewerkt aan een app: van conceptfase tot in de Appstore” vertelt Jacqueline de Gruyter, een van de oprichters. “Wij doen dit vanuit vier pijlers: ons netwerk, de vacatures, onze trainingen én onze events zoals het appril festival, meetups en als partner van Appdevcon. 

Geworteld in de Appcommunity

Met deze geïntegreerde werkwijze onderscheid The House of Appril zich van andere personeelsbureaus. Al deze initiatieven en events zijn ontwikkeld om vakgenoten bijeen te brengen, expertise te delen en professionals te inspireren op het gebied van appontwikkeling. Hierdoor biedt The House een uniek ecosysteem van kennis, werk en inspiratie binnen de app-community. Dit doen zij inmiddels ruim negen jaar. “We merken dat bureaus klaar zijn met “CV schuivers methode” onze aanpak wordt echt gewaardeerd”, merkt Jacqueline. 


Ivo Jansch, co-founder van Egeniq, merkt dit ook: “Miss Appril onderscheid zich van andere werving en selectie bureau's door een nauwe betrokkenheid bij zowel de ontwikkelaars als de opdrachtgevers. Een voorgestelde kandidaat is vaak ook direct echt een goede match omdat Jacqueline weet wat beide partijen graag willen en zo de juiste mensen bij elkaar brengt.”

Preferred supplier: van agency tot corporate

Door de samenwerking aan te gaan met Leon Brouwers kan The House of Appril grotere partijen bedienen. Met een bewezen track record in de arbeidsbemiddeling met zijn bureau Matchpartner, weet Leon alles van Werving en Selectie en Detachering - zijn kennis en expertise zorgen voor een stabiele, betrouwbare dienstverlening. Door deze bundeling van krachten is The House niet alleen benaderbaar voor kleinere projecten, maar beschikken ze ook over voldoende slagkracht om overheden en grote bedrijven te bedienen.

Door het grote netwerk en de goede relatie met developers kan The House zeer snel schakelen. Daarbij hanteert het bureau haarscherpe tarieven en levert het hoge kwaliteit personeel. 

Vacaturesite met 100+ dedicated appvacatures

Op www.thehouseofappril.com kunnen bezoekers de nieuwste vacatures op het gebied van appontwikkeling vinden én meer lezen over de andere activiteiten van The House of Appril. 

Reageer

Auteur
Jacqueline de Gruyter
Publicatie datum
11-12-2020 12:21
Deel dit artikel
The House of Appril uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.